La multi ani 2022!

Revelionul la Complex Traisteni il vom pregati special pentru Dumneavoastra, oaspeti dragi!

Pachetul pentru 2 persoane din perioada 30 Decembrie 2021 – 02 Ianuarie 2022 se poate rezerva doar on-line la pretul de 729 Euro.


Oferta Revelion 2022

Check-IN

30 decembrie 2021

Check-OUT

2 ianuarie 2022

Pachet Revelion 2022

ce include

Un motiv in plus sa ne alegi

ce spun oaspetii nostri

Este locul perfect pentru o escapadă atât pentru cupluri cât și pentru cei care au copii mai mari de 5 ani. Multă liniște, condiții de cazare foarte bune, o priveliște de 5 stele și gazde pe măsură.

- Catalina M. - review google

Complex Traisteni este un loc aparte unde uiți de toate grijile. Gazdele ne-au făcut sa ne simțim ca acasă. Mancarea, gătită de proprietari, este deosebit de gustoasa. Cabanele sunt amenajate cu foarte mult gust, curate. Pentru cei care își doresc un weekend de poveste, complex trasteni este locul perfect.

- Raluca F. - review TuristInfo

Un loc minunat,ideal pentru a te incarca cu energie pozitiva,liniste si pace sufleteasca,apoape de natura.
Gazdele ,oameni minunati,atenti la nevoile clientilor,voi reveni cu mare drag!

- Cristian - review google

O priveliște frumoasă, un loc liniștit, curat, cu o curte generoasa,gazde extrem de primitoare și prietenoase, gata oricând să găsească soluții pentru a te face sa te simți răsfățat. Ne dorim sa revenim. Recomandam călduros acest complex.

- Carmen - review Travelminit

O locație excelentă atât pentru persoane în căutare de liniște și relaxare, cât și de aventuri montane (drumeții, ATV, etc.). Incinta este de o curățenie impecabilă, cabanele și restaurantul combină perfect elementele rustice cu facilități moderne și de bună calitate, iar mâncarea este delicioasă. Felicitări gazdelor pentru implementarea acestui concept turistic!

- Lavinia - review google

 

Acceptam plata cu carduri sau tichete de vacanta: Sodexo, Up Romania, Edenred;

 

*oferta supusa unor termeni si conditii
Bauturile se vor servi pe perioada meselor sau a evenimentelor special organizate si doar in cadrul restaurantului. Atentie va rugam, NU incurajam consumul in exces si ne rezervam dreptul de a limita acest lucru.
Check in 30 Decembrie >16.00
Check out 02 Ianuarie > mic dejun