Paste 2023 la Complex Traisteni

Sarbatorile Pascale, prilej de uniune si in viziunea Complex Traisteni, va propunem un sejur de minim 3 nopti in care sa descoperiti si sa petreceti in stil autentic romanesc atat culinar cat si cultural!

Pentru perioada 14-17 Aprilie oferta noastra este sub forma de pachet pentru 2 persoane si valabila doar pentru rezervari on-line la pretul de 630 Euro. Gratuit pentru un copil cu varsta de pana la 6 ani. Pentru categoria 7-14 ani, 20% din valoarea pachetului de copil si pat suplimentar 50 Ron/zi.


Oferta Paste 2023

Check-IN

14 aprilie 2023

Check-OUT

17 aprilie 2023

Pachet Paste 2023

ce include

Galerie Video

Dimineata cu Razvan si Dani

26 decembrie 2022 - Antena1

ROventura

noiembrie 2022 - KanalD

Vorbeste Lumea

noiembrie 2022 - ProTV

Un motiv in plus sa ne alegi

ce spun oaspetii nostri

Este locul perfect pentru o escapadă atât pentru cupluri cât și pentru cei care au copii mai mari de 5 ani. Multă liniște, condiții de cazare foarte bune, o priveliște de 5 stele și gazde pe măsură.

- Catalina M. - review google

Complex Traisteni este un loc aparte unde uiți de toate grijile. Gazdele ne-au făcut sa ne simțim ca acasă. Mancarea, gătită de proprietari, este deosebit de gustoasa. Cabanele sunt amenajate cu foarte mult gust, curate. Pentru cei care își doresc un weekend de poveste, complex trasteni este locul perfect.

- Raluca F. - review TuristInfo

Un loc minunat,ideal pentru a te incarca cu energie pozitiva,liniste si pace sufleteasca,apoape de natura.
Gazdele ,oameni minunati,atenti la nevoile clientilor,voi reveni cu mare drag!

- Cristian - review google

O priveliște frumoasă, un loc liniștit, curat, cu o curte generoasa,gazde extrem de primitoare și prietenoase, gata oricând să găsească soluții pentru a te face sa te simți răsfățat. Ne dorim sa revenim. Recomandam călduros acest complex.

- Carmen - review Travelminit

O locație excelentă atât pentru persoane în căutare de liniște și relaxare, cât și de aventuri montane (drumeții, ATV, etc.). Incinta este de o curățenie impecabilă, cabanele și restaurantul combină perfect elementele rustice cu facilități moderne și de bună calitate, iar mâncarea este delicioasă. Felicitări gazdelor pentru implementarea acestui concept turistic!

- Lavinia - review google

 

Acceptam plata cu carduri sau tichete de vacanta: Sodexo, Up Romania, Edenred;

 

*oferta supusa unor termeni si conditii
Bauturile se vor servi pe perioada meselor sau a evenimentelor special organizate si doar in cadrul restaurantului. Atentie va rugam, NU incurajam consumul in exces si ne rezervam dreptul de a limita acest lucru.
Check in 14 aprilie >16.00
Check out 17 aprilie > mic dejun
Gratuit pentru un copil cu varsta de pana la 6 ani.
Pentru categoria 7-14 ani, 20% din valoarea pachetului de copil si pat suplimentar 50 Ron/zi.