• Customer Testimonails
  povestea noastra a inceput in 2021

  Suntem mici intreprizatori si incercam intr-un cadru familial sa dezvoltam proiectul Complex Traisteni la un nivel ridicat de servicii!

  Iubim Valea Doftanei si suntem convinsi ca o putem prezenta cat mai bine oaspetilor nostri, prin asigurarea unui sejur cat mai placut!

 • Customer Testimonails
  Confort ridicat, liniste

  Locatia noastra este situata in raza localitatii Valea Doftanei, in satul Traisteni, Judetul Prahova, pe o culme de deal, unde cuvantul principal ce o defineste este “linistea”.

  Complexul este format din 3 cabane individuale, spatioase (30mp), amenajate cu accente rustice. Cabana principala este destinata servirii mesei, activitatilor recreative, iar terasa permite petrecerea timpului intr-o atmosfera relaxata.

 • Access facil - Valea Doftanei
  Acces facil, intimitate

  Drumul pana la Complex Traisteni nu este lung. In doar doua ore pot ajunge la noi oaspetii din Bucuresti, accesul din celelalte zone ale tarii find si el facil.

  Complexul deserveste exclusiv oaspetii cazati, locatia fiind ideala pentru familii si grupuri de prieteni ce doresc intimitate si relaxare.

 • experienta autentica - Valea Doftanei
  Experienta autentica

  Inca de la inceput am incercat sa pastram cat mai mult autentic, insa fara a sacrifica confortul adus de tehnologiile noi sau a impacta negativ mediul natural.

  Colaboram cu producatori, mestesugari si ghizi locali pentru a ne asigura ca descoperiti toate frumusetile zonei, fie ele culinare, culturale sau naturale.