Prezentare  Complex Traisteni

Orice proiect are o  poveste, a noastra incepe in aprilie 2021! Suntem mici intreprizatori ce  incercam intr-un cadrul familial sa dezvoltam proiectul Complex Traisteni la un  nivel ridicat de servicii, cu un concept si inovatii intr-o forma diferita si  personalizata.

Locatia noastra este  situata in raza localitatii Valea Doftanei in satul Traisteni, Judetul Prahova  pe o culme de deal unde cuvantul principal ce o defineste, este “linistea”.  Pozitia si amplasamentul locatiei permite un sejur discret, ce incepe cu un  drum prin padure ca prim pas spre un loc a carui panorama te indeamna la  contopirea cu natura, neatinsa aici de modernismul contemporan.

Complexul este format din  3 cabane individuale a caror spatiu interior este foarte generos si realizat  intr-o forma si cu accente rustice. Cabana principala este destinata servirii  mesei,  activitatilor recreative, iar  terasa permite petrecerea timpului intr-o atmosfera relaxata, contempland  imaginea data de localitate si muntii ce o inconjoara.
Complexul deserveste  exclusiv doar oaspetii cazati, locatia fiind ideala pentru familii si grupuri  de prieteni ce doresc intimitate si relaxare. Camerele si zona de living dispun  de internet wi-fi, televizor, linie audio. Bucataria asigura un meniu  traditional, acesta fiind zilnic si diferit de la o zi la alta, oferind pesiune  completa pentru intreaga zi.


De ce Valea Doftanei?


Access facil din  Bucuresti si alte judete, posibilitatea de a te integra in natura, lineste,  oameni si vecini deosebiti, localitate ingrijita, lipsa poluarii. In contextul  pandemic actual, credem ca formatul complexului nostru cu casute individuale,  reprezinta cea mai buna solutie.

Prin interactiunea cu  Dumneavoastra, ne dorim sa crestem atat in valoare cat si imagine, lucru pentru  care va multumim anticipat!